Uw kaas & delicatessen specialist in Gouda & omstreken

3

Voor ieder moment
de beste producten

Lekker voor op brood, in gerechten of voor bij de borrel. Voor ieder moment van de dag hebben wij een breed assortiment in Hollandse kazen, Buitenlandse kazen en delicatessen. Wij helpen u graag om de lekkerste producten, passend bij het juiste moment te vinden zodat u optimaal kunt genieten. Wij zijn uw kaas & delicatessen specialist in Gouda!

hollandse kaas

Onze Hollandse kaas is niet alleen erg lekker, het is ook nog eens gezond. Kaas bevat van nature veel calcium en is rijk aan gezonde eiwitten.

buitenlandse kaas

Het beste van elk land te verkrijgen in onze winkel! Veel kazen importeren wij zelf, zodat wij deze met de allerbeste rijpheid en smaak bij u op tafel kunnen presenteren.

wijnen

We selecteren zelf onze wijnen, van degelijke huiswijn tot en met zeer exclusieve wijnen en/of dessert wijnen. U ziet en proeft dit terug in ons assortiment.

tapas

We hebben heerlijke olijven, maar ook verse tapenade en wisselende hapjes voor bij de borrel.

noten

Wij hebben noten en zuidvruchten uit alle hoeken van de wereld en spelen in op de veranderingen van de markt en de seizoenen. 

bonbons

Ontdek onze excellent assortiment van handwerk bonbons en massieve chocolade figuurtjes. 

Beste Kaas van Nederland! Wat een topservice en geweldig personeel. Hier kom ik zeker terug! Aanrader voor iedereen die van heerlijke kaas houdt

Goede adviezen, breed assortiment!

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Genoeg keuze is soorten kaas en noten. Hiernaast zijn er ook leuke geschenksets te vinden.

Niet alleen kaas, maar ook allerlei andere lekkernijen. Topwinkel!

Wij zijn uw kaas én
delicatessen specialist

Als Specialist op het gebied van Hollandse en buitenlandse kazen, wijn, tapas, vers gebrande noten, delicatessen en bonbons staat Sebastiaan van Eijck met zijn jarenlange ervaring samen met zijn team voor u klaar om u te voorzien van vakkundig advies.

Al ruim 15 jaar is Sebastiaan het gezicht van de winkel en staat hij klaar voor zijn klanten, of ze nu komen voor een stuk kaas voor op de boterham of voor een borrelplank/kaasplank. De passie en kennis die Sebastiaan en zijn team hebben zorgt ervoor de mensen van ver speciaal naar De Fijnproever komen!